top of page
Search

SVEMIR NIKAD NIJE BIO BLIŽE!

Zamislite stanje u kojem ne osjećate težinu vlastitog tijela i gdje se vaše tijelo stapa s okolinom.

Savršeni mir, nadrealno, kao da sam u svemiru, prelijepo, samo su neki od stotina pozitivnih komentara zadovoljnih korisnika floating-a. Pa što je to „floating“?

Floating ili plutanje je otkrio američki neurolog John .C Lill 1954. godine dok je pokušavao otkriti što se događa s mozgom kad se smanje ili potpuno priguše naša osjetila. Prvi naziv je bio REST (Restricted Environment Stumulation Therapy), danas je zastupljeniji naziv Sensory Deprivation ili magnesium floating therapy.


Kada se osjetila priguše, naš mozak i cijeli neuro sustav konačno je oslobođen od vanjskih podražaja te se počinje okretati prema unutra. Iskonskom sebi. I tu kreće čarolija, tijelo ulazi u stanje u kojem se na potpuno prirodan način snižava nivo hormona stresa kortizola, adrenalina, količina mliječne kiseline u mišićima, snižava se tlak te se usporavaju otkucaji srca.

Tijelo ulazi u fazu potpunog mira i gubi se granica gdje završava tijelo, a gdje počinje okolina.

Ako postoji istinsko mjesto i vrijeme za meditaciju onda je to ovaj prostor.

Ne postoji ništa osim sada i tebe.

Istinski se pretvaraš u čistu bestjelesnu dušu koja pluta kroz vrijeme i prostor.


Da biste bili apsolutno mirni i sigurni u stanju potpunog mira i blaženstva izuzetno je bitno raspitati se o kvaliteti floating kade, magnezija te higijenskim standardima centra u kojem planirate iskusiti djelić svemira.


U Regenerative Therapy Centru u Zagrebu koristi se magnezij sulfat laboratorijske čistoće, nakon svakog korištenja tekućina za plutanje se ultrafiltrira te tretira UV zračenjem do razine sterilnosti. Sama otopina nepovoljna je za razvoj virusa i bakterija te je korisnik siguran i u ovim pandemijskim uvjetima. Dapače, mnogi lifestyle časopisi preporučuju floating kao bijeg od pandemijskog stresa. Kako bismo omogućili što bolje iskustvo floatinga, koristimo floating kade koje su prepoznate od najvećih sportskih zvijezda današnjice poput Novaka Đokovića, Cristiana Ronalda i mnogih drugih te je ovaj tip floating kade jedan od najzastupljenih u NBA-u.Naruči se još danas na info@hri.hr i doživi fenomenalan osjećaj, mir i blaženstvo, opuštenost mišića i napokon apsolutno odsustvo ikakve boli u tijelu.

Vjerujemo da će magnesium floating terapija postati Vaš prvi izbor za anti-stres, oporavak i regeneraciju tijela. U sigurnim ste rukama naših stručnjaka.


Vidimo se!

FUTURE LOOKS YOUNGER!

HRI Team

805 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page