buducnost-izgleda-mladje_HRI_slider2.png

 

Naš tim iskusnih profesionalaca pomaže očuvanju zdravlja svojih klijenata više od deset godina kroz rad u medicinskim ustanovama te razvoj i istraživanje dodataka prehrani.

Zbog proučavanja mehanizma obnove hrskavice ortopedija je bila predvodnik regenerativne medicine stoga su dr. Tomislav Ribičić, specijalist ortopedije te subspecijalist dječje ortopedije i dr. Stjepan Ćurić, ortped i traumatolog, svojim liječničkim specijalizacijama dobili najbolju podlogu za razvoj u području regenerativne medicine.

Svoja znanja i iskustvo odlučili su udružiti i zajedno sa Slavenom Mareljom, tvorcem brenda Be Natur, istraživačem i stručnjakom za suplementaciju u sportu, osnovati Human Regeneration Institute.

Rukovoditeljica centra za regeneraciju je fizioterapeutkinja i kozmetičarka Ljupka Markotić koja se timu priključila kako bi svojim stručnim znanjima i posvećenošću radu s pacijentima zaokružila ponudu medicinskih usluga u Human Regeneration Institutu.

Slika zaslona 2020-08-31 u 21.54.37.png

Ljupka Markotić

Fizioterapeut i kozmetičar

rukovoditeljica Centra za regeneraciju

 

Posao fizioterapeuta je jako bitna karika u čitavom procesu regeneracije pojedinca, jer zajedno s doktorima mora detektirati problem i uzrok tog problema i zatim pripremiti plan za rješavanje istoga čime pridonosi bržoj regeneraciji osobe. U praksi, dok traje proces regeneracije, fizioterapeut obično preuzima ulogu više osoba u jednoj. Ponekad je poput zamjenskog prijatelja, pun razumijevanja, sluha i strpljenja za sve potrebe pacijenta, a ponekad samo u tišini radi svoj posao i pacijenta vodi kao suputnik, ali i oslonac prema zajedničkom cilju, a to je brža regeneracija i povratak svakodnevnom životu bez boli i ograničenja.