buducnost-izgleda-mladje_HRI_slider2.png

 

Human Regeneration Institute su ljudi kojima je misija unaprijediti vaše zdravlje.


To je mjesto na kojem želimo pomaknuti ograničenja s kojima se moderan  čovjek pritisnut zahtjevima užurbane svakodnevice suočava.  U tu svrhu koristimo znanstveno odobrene metode, temeljene na dokazima, ali razvijamo i svoje vlastite kako biste se, nakon naših tretmana, osjećali ugodnije i zakoračili u kvalitetniju budućnost, uz osjećaj ispunjenosti, kako tijela, tako i duha,  snažnom dozom energije. 

Regenerativna medicina – izvor zdravlja 

Današnja medicina je donijela ogromne pomake u dijagnostičko-terapijskom tretmanu brojnih bolesti, no još uvijek postoji puno bolesti kojima je uzrok nedovoljno poznat ili su pak terapijske mogućnosti limitirane na posljedice, a ne sam izvor bolesti. Tu ključnu ulogu preuzima regenerativna medicina -  interdisciplinarno područje koje integrira najnovije znanstvene spoznaje iz područja stanične i molekularne biologije, kliničke medicine, kemije i bioinženjeringa.

Osnovni princip regenerativne medicine je biorevitalizacija tkiva biomolekulama. Pojednostavljeno  - ona potiče i usmjerava vlastite stanične mehanizme na samoobnavljanje i samoizlječenje.

 

U regenerativnoj medicini stručnjaci Human Regeneration Institute, kao i kolege diljem svijeta, koristimo se transplantacijom matičnih stanica, inženjerstvom tkiva, hladnom plazmom, baroterapijom i magnesium floatingom. 

 

Primjena regenerativne medicine – kome je namijenjena? 

Primjenjujemo ju u anti age i sportskoj medicini, no sve je više indicija da ima velike pozitivne učinke i u onkoloških, neuroloških kao i kardiovaskularnih bolesnika.

Kojoj god skupini pripadali, javite nam se još danas, kako bismo za vas kreirali paket usluga uz pomoć kojeg možete poboljšati trenutnu sliku svojeg zdravlja te kreirati plan njegova očuvanja i dobrog stanja u budućnosti.